fodmassage_01

København – mere end bare design, god mad og Tivoli

København har meget at byde på og er kendt for mange opleveler ud over Tivoli og Den Lille Havfrue. Det er hovedstaden, som også er nævnes som cyklernes by, hvor de fleste af indbyggerne ejer en cykel og halvdelen cykler til og fra arbejde. Derudover har verden fået øjnene op for Københavns restauranter, som med 15 Michelin-restuaranter, kan byde på en fantastisk kulinarisk oplevelse, hvoraf Noma er blevet kåret til verdens bedste restaurant tre gange. Som noget nyt, er Danmarks hovedstad også blevet udnævnt til Europas Miljøhovedstad 2014, med dens mange initiativer inden for det grønne område. Faktisk har København planer om at være verdens første CO-neutral hovedstad i 2025.

Et område, som måske ikke har fået den store opmærksomhed fra udlandet, er wellness herunder massage. På de fleste store hoteller findes der en eller anden form for spa-afdeling, hvor der også tilbydes massage. Disse har oftest fokus rettet mod wellness, hvor det drejer sig om at få gæsten til at slappe af med blød svensk massage, som også går under betegnelserne wellness og velværes massage. Men de turister, som rejser til storbyer, ønsker som regel at udforske og opleve byens kultur. Men heldigvis findes der alternativer uden for hotellerne, som kan tilbyde de samme behandlinger, hvis der brug for en afslappende stund i rolige omgivelser.

Fysiurgisk_01WellnessKompagniet vil være et besøg værd, hvor der tilbydes Hot Stone massage og Aroma Olie-massage i København med søde behandlere i beroligende omgivelser. Der findes dog en del andre forskellige massageformer f.eks. sportsmassage, fysiurgisk massage og triggerpunktsmassage, som bliver benyttet i forbindelse med gener/skavanker i led, muskler og sener, hvilket typisk kan være fra spændinger grundet forkerte arbejdsstillinger eller sportsskader. Eller måske efter en længere flyvetur. En af de massageklinikker, som har speciliseret sig inden for dette område, er Massage Kompagniet, hvor de kompetente behandlere benytter sig af forskellige tekniker for at få løsnet op for spændingerne samt minimere generne.

rejsebarbermaskine

Køb en billig rejse-barbermaskine

Din egen barbermaskine er måske ikke så passende på en kort tur over Atlanten – men samtidigt er det ikke en mulighed slet ikke at barbere sig over en hel tur.

 

Svaret på dine bønner her hedder en rejsebarbermaskine.

 

Rejsebarbermaskiner er små barbermaskiner, der ikke giver dig klodens tætteste barbering. Men til gengæld er de små, handy, holder batteri til adskillige barberinger og koster ikke mere end et par hundrede kroner.

 

Du kan, hvis du bruger 3-400 kroner, finde en udmærket rejsebarbermaskine, der også kan bruges som skægtrimmer. I lufthavnen kan du købe et rejsekit, hvor du får en lille tube med skægvask, balsam, conditioner og så videre og så er du 100 % kørende.

 

Når du kommer hjem igennem kan du bare sætte den ind i skabet igen og sørge for at lade den helt op til næste gang du kommer afsted. Er du afsted et par gange om året behøver du ikke at lade maskinen op lige før du tager afsted, da en rejsebarbermaskine er lavet specifikt til at kunne holde strøm over en lang periode.

 

Hyppig barbering giver et pænt og velholdt skæg – og med conditioner og eventuelt skægolie er du rigtigt foran vennerne.